fredag 12 juni 2009

Vädrets makter...

Nu i helgen måste killarna arbeta - åtminstone på söndag...



Inte isblock, isolering som nu antagligen ligger på platsen de ska vara på, i all evighet - amen...


Finns det någonstans man kan reklamera dåligt väder?! Låt mej veta!
Jag har inte dansat regndansen på väldigt lång tid men på något j*la sätt fortsätter det ändå att regna - och stöka till det för oss och killarna som jobbar som djur på vår längtan! Vi är inte så intresserade i år att potatisen växer fint!!!


Status för stunden: hr L är mkt fundersam över om han ska åka upp för att kolla hur jorden ligger runt förhöjningarna runt husen, behöver vi göra förändringar eller är allt ok? Regnet ska ösa ner under hela helgen och jag hinner inte både åka på kalas med junior O samtidigt som jag ska försöka iallafall påbörja att uppdatera "lilla gula huset" här i Stockholm...vojvoj, den som ändå kunde klona sig...


Trekammarbrunnen och infiltrering grävs ner på söndag - har jag sagt det? Om inte, 3kammarbrunnen / infiltrering ska grävas ner - på söndag!!! Alla grejer som händer är moment som för oss närmare slutet. Det var inte länge sedan som vi diskuterade vad vi skulle göra på semestern och hur vi skulle göra med huset/husen... Det här är underbart roligt och vi njuter!


I "storstugan" blir det Menyluckor i linblomsgrönt, supersnygga handtag till och i gäststugan blir det pärlgrå på Studiolucka... Inga större kök men de räcker gott och väl för vårt behov.




Studiolucka, fast här i vit


Menyluckan i lindblomsgrönt - men blir det snyggt eller blir det snyggt!?!?

Nu börjar nedräkningen till när virket levereras....6 dagar kvar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar