tisdag 9 juni 2009

Bjussar på fler bilder

Ytterligare en bra idé har fötts!

Varför inte följa rådet från vår vän hr Ek och öppna camping? Den första i byn och vi lär bli omåttligt populära!

Godhjärtad som jag är och utrustad med mycket goda kontakter inom husvagnsbranchen ordnar jag självklart boende åt fam Ek då de ska övernatta hos oss några nätter efter midsommar.


Nyckeln kan ni hämta i brevlådan och den friska luften får ni på köpet!


Bilden lånad från thedesignblog

Annars går allt utomordentligt bra på tomten.

Status för dagen är:

Ytterligare lastbilar har levererat 53 ton fyllnadsmassa. Och detta för att gäststugan behövde komma i samma nivå som "storstugan". Totalt har vi fått levererat 273 ton kross och singel under de här dagarna! Lecrabalkarna är på plats så man nu ser hur husen kommer stå och avloppsrören är dragna fram tills utanför husen men inte än till brunnen. Gjutning sker på fredag men innan gjutningen ska golvvärmen i och det ska armeras. På måndag gräver de ner trekammarbrunnen och infiltrationen. Wow! Det går som en dans och vår utsände rapporterar att killarna jobbar på som attan och bra resultat blir det. Utsände meddelar också att "det har verkligen förändrats nu!" My good, det borde vara förbjudet att komma med såna uttalanden om man inte också kan förvandla mej till en fluga så jag istället kan komma upp och kolla själv!

Här är placeringen för gäststugan. Men nu är den förhöjd ytterligare.


Här ligger isoleringen och väntar på att få komma ner i grunden.

Vädrets makter och statusen i vårt boende i Stockholm behöver uppdateras så helgen ser ut att bli hemma....

Lyllos alla ni rara Rönnäsbor som kan rasta hunden, valla barn och cykla förbi och få er en uppfattning om hur vår dröm växer fram på tomten! Önskar jag hade bilder att visa er från idag men, men.... Jag får inte upp hr L på taket - han skyller på svindel och för mycket på jobbet!!!

2 kommentarer:

  1. Morn,morn!

    Oj så spännnade att huset levereras snart!
    Gulligt med en liten gäststuga :)

    Lycka till, kikar in här igen för att se hur det går för er :)

    KRAM KRAM!

    SvaraRadera
  2. Stackars er som måste vara kvar i Stockholm och kanske träffa de där svikarna som drog från grannskapet för en månad sedan.
    Men Puben kommer vara fylld och jag har beställt grillväder. (det funkar bra att grilla i ösregn under vår takfot om det behövs). //Old Oak

    SvaraRadera