onsdag 3 juni 2009

Händer grejer!

Under igår och idag har det dundrat upp ca 15 st lastbilar med singel. Vår väg har de varit tvunga att fixa till då den höll på att ge efter. Status nu är att det under "stora" huset ska fyllas med sand sista biten och de har påbörjat arbete med grunden till gäststugan. Det går så snabbt. Enligt vår extremt uppdaterade "hustomte" har de kommit långt och man kan se tydligt vart huset ska stå. Myror i kroppen?! Skulle tro det!!

Samtidigt måste vi fatta snabba beslut som "ska vi ändå välja att göra golvvärme under hela "stora" huset? Eller ska vi välja radiatorerna? Elen får slutsumman siochså:-, varför blev man inte elektriker istället för hushållsassistent?! Det är ju där stålingarna finns att plocka in!!!

Äh, jag packar ihop här och struntar i hockeyavslutning i helgen - jag måste få se!! Men broms på....hr L får åka istället då jag inte går att ersätta här hemma.... jo, man måste se det på det viset ibland.
Hr L och lilla O åker på fredag för att på lördag flytta på zigenarlådan som står mycket ivägen. Nästa sommar bor vi i huset. Lådan ska vara såld. Livet leker. Familjen har en egen oas. En egen plats att andas på. Det känns bra.

P.S. Förtydligande - "hustomten" som tassar runt på tomten är hr. L´s far. Familjens farfar. Min svärfar. Han är toppen! Och han kan så mycket. Det är tur att vi har honom. Tack "gammel hr. L", tack för all din hjälp, den är ovärdelig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar