onsdag 22 juli 2009

Sommar?

Rent jävligt är det när solen och sommaren tar paus! Att det ska regna så vansinnigt är för mej en vetenskaplig fundering. Var det oxå så här när man var liten och hade sommarlov från skolan?

För i h*^`vt?!e! Visst, man dvs. jag, kan rödmåla men när det blåser som det gör behöver man typ termooverall på sig för att inte förfrysa ben och armar.Termomössa för att inte hjärnkontoret ska säga upp sig alldeles. Alla såna kläder är faktiskt nerplockade hemma i väntan på att den riktiga vintern ska komma.... Give me a breake!!!


Två fönsterbläck saknas men det är ett smärre problem för oss. Vi har en bra firma i Rättvik som vi kan vända oss till som fixar biffen utan problem. De är däremot översvämmade med jobb då REGNET inte ger sig och folk får vattenskador i sina hus... Rekord på gång?!


Husen fortsätter att ta mer form för att vi ska kunna flytta in i dem. Elektriker har varit på besök och installerat finfina prylar och kontakter. Tv sladdar och spottar sitter nu på plats både i toalett, kök och vardagsrum. Snyggt värre!!! Bildbevis kommer när REGNET lättar och ljuset blir bättre att fota i...


Här hr L på taket och lägger tak. Det är i dagsläget redan gjort. Nu är det nockpannorna och det andra som ska dit som är på tapeten...



Ha det bäst alla och tack för att ni tittat in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar