söndag 3 januari 2010

TACK!

Vår husleverantör Fiskarhedenvillan äger!

De har skickat oss en julklapp - en pepparkaksform som hus! Den är så gullig och på insidan av paketet är pepparkaksrecept - gissa vad jag ska baka nästa jul?! Såna här "småsaker" förgyller min vardag!

Inte nog med att våra hantverkare fixar och donar åt oss när vi inte har möjlighet - Fiskarhedenvillan hör av sig och kollar att vi är nöjda! Gissa?! Tack - familjen Lundin önskar vår husleverantör ett riktigt gott och kundrikt 2010!!! Vi står först i kön att rekomendera er...

Tack också Kakelgruvan i Borlänge! Som vi körde upp i onsdags för att hinna innan ni stängde kl.15.00!! Vi kom 14.55 med bredsladd in på parkeringen med vetskap om att "vår" säljare Thomas var ledig men ville bara titta på några alternativ till badrumsgolven... Tack Yvonne för att du tog dig tid att hjälpa oss hitta en bra färg till golven! Det var guld värt för oss och du räddade vår nyårshelg!

Nu har vi en bra fortsättning på vårt snygga hallgolv in i badrummen i båda husen. Hallarna har 30x
60 klinkers i en snygg grå färg och då känns det fel att fortsätta in i hemlighusen och bryta färgskalan. Med vita snygga högklanskaklet blir detta super!

Önskar er alla som tittar in hos oss ett fantastiskt 2010!

1 kommentar:

  1. Så kul att ni kunde få vara lite lediga från hockey så ni kunde fira nyår i vackra Dalarna. Kommer att bli så mysigt när det blir klart hos er.

    Kram Ullis

    SvaraRadera