lördag 16 januari 2010

Kakel & klinkers!

Nu är det fuktspärrat och silikonat. På måndag hoppas jag det är dags att sätta klinkerset och kaklet! Känns som om det är nära att vi snart kan flytta in på riktigt!






Typ den här storleken ska vi ha på väggen fast i högblank. På golvet en grå ruta 9x9 cm. för att passa in i färg med golvet i hallen.

Köket blir i vitt, högblank och mosaikstorlek. Här har jag lämnat över till Big J (med hjärtat i halsgropen, ja, och med risken att han blir den första äkta maken till salu på Blocket) att bestämma med Kakelgruvan.

Helgen har spenderats i ishallarnas tecken. 1 match idag och 3 matcher i morgon söndag väntar...

Helgen som kommer är vi särbos igen. Big J i paradiset och mamamu also taxichaffisen also hembiträdet - you name it! är hemma med guldgossarna för ett par turer till ishallarna - igen. NEJ! Ja é in´t bitter!!

Big J ska oxå montera IKEA möbler! 2 våningssängar som jag köpt på Blocket så nu kan vi flytta in provisoriskt i lilla huset. Hade varit ganska kul att följa med och sitta med vinglaset i handen och höra honom svära sig igenom kvällen. För inte ska jag åka till IKEA och köpa en kopia på instruktionen inte = omanligt så det förslår!

Fatta, snart kan vi bajsa inne på toaletterna! Vi kan duscha! OCH vi kan sova i VÅRA hus! Längtan är olidlig...

Pratade med vår säljare på Fiskarhedenvillan, Mattias, häromdagen ang. en list i köket som var trasig. Den har han beställt och vi kan plocka upp när vi åker förbi för att byta ut - det äger! Inget strul - allt fixar sig, det är guld! Tack Mattias!!

1 kommentar:

  1. Härligt att det är så på G. Tur att j inte är här denna helg. Det är vattenläcka någonstans så i kväll har vi varit utan vatten. Hoppas att det blir fixat snart. Gäller ju att hitta den fört bara.

    kram Ullis

    SvaraRadera