måndag 4 januari 2010

Lite om senaste förändringarna

Big J har under helgerna som varit under oktober - december lagt golv, lagt klinkers i hallarna,




fixat upp gipsskivor på väggarna i lilla huset, lyckats få upp taket oxå i lilla huset osvosv... Någon gång hade han med kameran och kunde dokumentera lite.



Det blir så fint, så fint...
I december kom också köket i lilla huset upp och VIPS! så hade den lilla byggboden förvandlats till gullig liten gäststuga.
Nyårshelgen har varit spännande. Vi anlände till den lilla campingen Vytomta. Husen och husvagnen stod kvar som vi lämnat dem sist. Mina föräldrar och deras rullande bajskorv hade tagit den sista platsen campingen och stod parkerad i snön med grankvistar under däcken, tjusigt!
Kvällen kom och det drog ihop sig till läggdags. Husvagnen måste bäddas. Men någonstans i maskineriet har det gått fel. Om det är kylan eller batteriet - good knows men husvagnen var ett kylskåp. Det gjorde att vi fick bädda på golvet i lilla huset. Mysigt!!! Det gick alla tiders och helgen fortsatte vi att tillbringa där.
Under kommande veckor ska det kaklas i badrummen och köken. Spännande! Sen kommer rörkillen och gör sitt sista handlag (förhoppningsvis) - mera spänning! Och till sist, elektriker och snickarna som ska avsluta sina uppdrag och voilá! Kanske vi kan flytta in snart!!!
På återseende!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar