söndag 27 december 2009

Japps!

Det händer grejer i våra stugor utan att bloggen uppdateras - mitt fel, förlåt. Skyller självklart på ungarnas hockey som tar all den lilla tid som kallas fritid i anspråk. Säsongen håller på från augusti - juni. Mest intensiv under november-april.

Kolla in vad som hänt "uppe på Dalarna" som lilla O säger. Ja, det är J som bygger varje fredag-söndag mellan 7-24. Själv är jag hemma och har förste tjing att köra taxi mellan ishallarna och sköta markservicen - vad annat kan jag?! Men skit i det nu...


Loftet och fina golvet. Den vita träställningen är inte början på Vytomtabocken - det får herr L stå för. Det är underrede till fina träbordet som ska stå i gäststugan. Ett superfynd för 500:- på Blocket tidigare i somras. 4 snygga stolar följde med, syns förresten på nästa bild.


Golvet i vårt sovrum. Skjutdörren till sovrummet i gäststugan, tror jag, är det inplastade paketet.




Supersnyggt klinkers, på bild i hallen i gäststugan, ligger oxå i hallen i stora huset. Nu söker vi med ljus och lykta till liknande golv till badrummen. Det som väntar nu är "bara" klinkers i badrummen och köken. Sen är det "bara" spackling, målning och finliret som väntar. SEN kan vi flytta in om det inte är någon cup eller träning som hindrar...*ironiskt*

God Jul så här i efterhand!

1 kommentar:

  1. Önskar er en god fortsättning. Saknar ljust i fönstren, men J har verkligen varit flitig när han varit här. Hoppas att ni kan en liten paus så att du också får komma upp en helg och kolla läget. Skulle ha hört av mig ang. mosshjärtanen du beställde, men det blev en felleverans så de dök aldrig upp, synd.

    Ha en bra fortsättning så ses vi förhoppningsvis snart.
    Kram från grannen

    SvaraRadera